Плавання

2016-12-16

/Files/images/plavanna-300x169.jpg

Першість Львівської області з плавання на приз Святого Миколая

У спорті кожне змагання - свято. Тут усе: і емоційність, і драматичність спортивної боротьби. А першість області з плавання - значна спортивна подія. Такі змагання проходять щорічно і залучають велику кількість учасників. Це не дивно, адже багато хлопців та дівчат беручи участь у першості, одержують пам'ятні призи, грамоти, медалі.

Цьогоріч, 16 грудня 2016 року в спорткомплексі «Дельфін» м. Червоноград відбулася Першість Львівської області з плавання на приз Святого Миколая. Участь у спортивному заході взяли 11 команд ДЮСШ Львівської області (179 юних плавців). У команді Золочівської ДЮСШ під керівництвом тренерів Н. І. Чайківської та М. М. Стефури за титул найкращих змагались хлопці та дівчата: Мосціцький Віталій, Дрозд Максим, Ватралик Остап, Карбівник Ілля, Погончук Назар, Квас Катя, Вовк Єлизавета, Наумик Софія, Кулик Каріна, Слівак Юля, Сембай Яна, а наймолодшим учасником змагань був Артур Іванців.

Юні спортсмени здійснювали запливи на дистанції 50м та 100м. Змагалися за допомогою 4 стилів: кролем, брасом, на спині, батерфляй та комплексне плавання, естафети. Святий Миколай порадував команду плавців нашого району золотими медалями.

Великою підтримкою для дітей були їхні батьки (М. Вовк, Т. Сембай, І. Кулик, Л. Мосціцька, І.Іванців), які впродовж змагань вболівали та переживали за них. Вдячні організаторам, суддям, учасникам за видовищні змагання та святковий настрій !

Хочеться сказати слова подяки голові Золочівської райдержадміністрації Недзельському В. Й., начальнику відділу освіти Бартошику В. З., директору ДЮСШ Лісовику Б. Б. та отцю Михайлу за підтримку організації змагань на Першість Львівської області з плавання на приз Святого Миколая.

Тренер-викладач Золочівської ДЮСШ: Н. І. Чайківська

/Files/images/plavannya/IMG_20161216_151307.jpg

/Files/images/plavannya/IMG_20161216_161047.jpg

/Files/images/plavannya/IMG_20161216_144346.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 133

Коментарi